Profesionalnost - Poverenje - Brižnost - Profesionalni kozmetički aparati
U želji da kozmetičkim salonima, ordinacijama i spa centrima omogućimo da posluju uspešnije, osnovali smo MonSi cosmetics. Iz ponude koja obuhvata 250 aparata sa oko 6 novih modela mesečno, izdvojili smo ono što smatramo najzanimljivijim u ovom momentu.

Tamara Kovačević, direktor firme je dipl. kozmetički terapeut i dipl. laserski fizičar sa 25 godina radnog iskustva od kojih 10 u inostranstvu. Vlasnik je i studija za negu lica i tela Nefertiti spa. Želja nam je da Vam omogućimo da kupite vrhunske aparate po pristupačnim cenama i da dobijete pravu obuku. Primetili smo da se dešava da saloni kupe aparate po visokim cenama, ali ne mogu da iz njih izvuku maksimum. Mnogo dobrih metoda je kompromitovano usled nestručnog rada kao posledica loše obuke. Rad sa klijentima u salonu nam je najbitniji pa su u cene dodati samo troškovi obuke i uvoza. Zadovoljni klijent je onaj koji ce proširiti Vaš biznis.

Na prvom mestu je bezbednost a onda rezultat Vaših tretmana.

ul. Bul. Arsenija Čarnojevića br.217
11o7o Novi Beograd, Srbija

Tel. 011/713 96 51
Mob.063/893 54 85

Srećno!

Vaš MONSI COSMETICS!

E mail: studionefertiti@gmail.com
Web dizajn izrada sajta Izrada sajta Auto klime Auto servis fiat Auto servis Zvezdara Brzo ucenje Restoran za vencanja Klubovi za zurke