DUAL LIPO LASER

Dual Lipo Laser ima integrisane 2 talasne duzine 940nm i 650nm

940nm može brzo doći do dubljih slojeva kože i efikasnije dolazi do ablacije masti; 650nm promovise cirkulaciju krvi, ubrzava metabolizam, čineći da ablacijska mast i toksini se brzo eliminišu iz tela, i time se pojačava dejstvo tretmana.

 

Preporučeni tretman:

Rezultati se mogu videti odmah nakon tretmana. Obično gubitak od 2-4 cm u obimu abdomena može se postići svakim tretmanom. Tokom 8 tretmana se preporučuje tokom 4 nedelje sa 2 tretmana nedeljno.

 

O Lipo Laserskim mašinama:

Lipo laser aparati koriste hladno-crvene lasere.
LIPO LASERI su aparati za100% ne invazivno oblikovanje tela, topljenje masnih naslaga, celulita i zatezanje kože. Promovišu i ubrzanje metabolizma kao opšti osećaj blagostanja. Laserske lipo mašine koriste lasersku energiju da bi bezbedno (i bezbolno) prodrli u kožu i ciljali specifične masne ćelije. Upravo ovim ciljanim procesom, Laser Lipo mašine mogu zapravo stimulisati samu ćeliju u oslobađanju vode, slobodnih masnih kiselina i glicerola. Otpuštajući ova tri jedinjenja, vodu, slobodne masne kiseline i glicerol (često nazvani Trigliceridi), masne ćelije se znatno smanjuju, što dovodi do smanjenja obima.

Lipo laserski aparat za gubitak težine emituje niske nivoe laserske energije, što stvara hemijski signal u masnim ćelijama, razarajući skladištene trigliceride u slobodne masne kiseline i glicerol i oslobađajući ih kroz kanale u ćelijskim membranama. Masne kiseline i glicerol se zatim transportuju na tkiva koja će ih koristiti tokom metabolizma radi stvaranja energije. Ovaj proces oslobađanja masnih kiselina je prirodni odgovor tela kada telo treba da koristi rezerve energije, tako da Lipo laser ne stvara nikakvu neprirodnu reakciju u telu niti utiče na bilo kakve okolne strukture poput kože, krvnih sudova i perifernih nerava.

 

Primena:

1. Smanjenje obima
2. Otklanjanje celulita
3.Zatezanje koze
4.Limfna drenaza
5.Ubrzanje metabolizma

Specifikacija:

Talasna dužina 650nm i 980nm, dupla talasna
dužina
Izlaz energije Miks 208 k 130mV, Mak 208 k350mv (Pulse)
Voltaža 220V ili 110V / 50Hz-60Hz
Tip diodnog lasera ML101J27
Sigurnost Na dijagnostici odbora
Klasifikacija Električna klasa 1, deo B primenjen
Padovi 12 komada, 8 velikih jastučića 4 male
Ukupne diode 208 kom
Osigurač 5A
Mod operacije Kontinuirano i pulsiranje
Zahtevi za životnu sredinu 10 °C do 40 °C
Zahtevi za hlađenjem Vazduh se hladi
Maksimalna izlazna snaga 100VA
CE CE LVD i EMC
Ekran osetljiv na dodir 8’’ ekran osetljiv na dodir