LASERSKO MRŠAVLJENJE

O Lipo Laserskim mašinama:

Lipo laser aparati koriste hladno-crvene lasere.
LIPO LASERI su aparati za100% ne invazivno oblikovanje tela, topljenje masnih naslaga, celulita i zatezanje kože. Promovišu i ubrzanje metabolizma kao opšti osećaj blagostanja. Laserske lipo mašine koriste lasersku energiju da bi bezbedno (i bezbolno) prodrli u kožu i ciljali specifične masne ćelije. Upravo ovim ciljanim procesom, Laser Lipo mašine mogu zapravo stimulisati samu ćeliju u oslobađanju vode, slobodnih masnih kiselina i glicerola. Otpuštajući ova tri jedinjenja, vodu, slobodne masne kiseline i glicerol (često nazvani Trigliceridi), masne ćelije se znatno smanjuju, što dovodi do smanjenja obima.

Lipo laserski aparat za gubitak težine emituje niske nivoe laserske energije, što stvara hemijski signal u masnim ćelijama, razarajući skladištene trigliceride u slobodne masne kiseline i glicerol i oslobađajući ih kroz kanale u ćelijskim membranama. Masne kiseline i glicerol se zatim transportuju na tkiva koja će ih koristiti tokom metabolizma radi stvaranja energije. Ovaj proces oslobađanja masnih kiselina je prirodni odgovor tela kada telo treba da koristi rezerve energije, tako da Lipo laser ne stvara nikakvu neprirodnu reakciju u telu niti utiče na bilo kakve okolne strukture poput kože, krvnih sudova i perifernih nerava.

 

Dual Lipo Laser ima integrisane 2 talasne duzine 940nm i 650nm.

940nm može brzo doći do dubljih slojeva kože i efikasnije dolazi do ablacije masti; 650nm promovise cirkulaciju krvi, ubrzava metabolizam, čineći da ablacijska mast i toksini se brzo eliminišu iz tela, i time se pojačava dejstvo tretmana.

Primena:

1. Smanjenje obima
2. Otklanjanje celulita
3.Zatezanje koze
4.Limfna drenaza
5.Ubrzanje metabolizma